Структура дитячої бібліотеки:

- абонемент для дошкільнят та учнів 1-4 класів;

- абонемент для учнів 5-9 класів;

- читальний зал.

Абонемент для дошкільнят та учнів 1-4 класів.

На відділ працюють:

головний бібліотекар Сич Наталія Михайлівна

та

бібліотекар Тимофієва Вікторія Вікторівна.

Завітавши у відділ обслуговування користувачів – учнів 1-4 класів, кожна дитина обов’язково зверне увагу на іграшки – саморобки за сюжетами українських народних казок і щиро повірить в те, що, переступивши поріг бібліотеки, опинилася в чудовій казці.

/Files/images/наташа.jpgСич Наталія/Files/images/віта.jpgТимофієва Вікторія

А далі її увагу привернуть яскраві книжкові виставки, що знайомлять з казками Ш.Перро, Г.К.Андерсена, В.Нестайка та ін. І коли дитина візьме додому книжку, вона стане з часом справжнім читачем.

«Читай-містечко» - так останнім часом називають відвідувачі дитячу бібліотеку, яка час від часу перетворюється то на конференц-зал, то на етно-клас чи вернісаж, де експонуються художні роботи дітей, а то і на веселий майданчик для змагання ерудитів або дитячий кінозал під час шкільних канікул. Для батьків на молодшому абонементі оформлено куточок літератури з питань виховання дитини, а діти мають можливість пограти іграшками.

Абонемент для учнів 5-9 класів.

На відділі працюють:

головний бібліотекар Проценко Оксана Анатоліївна

та

бібліотекар Пилипенко Світлана Іванівна

Всі заходи, які проводяться на відділі, робота працівників спрямовані на всебічний розвиток дитини, пробудження у неї інтересу до літератури та світу прекрасного. І для цього в бібліотеці створені умови, в яких читачі можуть творчо і самостійно працювати з книгою, любити її та виражати своє ставлення до неї.

/Files/images/оксана.jpgПроценко Оксана/Files/images/ніна.jpgЗаболотна НінаВідділ надає інтенрет-послуги, читачі мають можливість працювати на 3 компֹ’ютерах, підключених до мережі Інтернет. Саме з відкриттям інтернет- блоку бібліотека вийшла на новий рівень популяризації літератури і розвитку читацької компетентності. Бо саме сучасні інформаційні технології дозволяють розширювати читацьку аудиторію, пропонувати нові форми спілкування, об’єднувати можливості друкованих, аудіовізуальних та електронних носіїв інформації.

Читальна зала.

Читачів читальної зали обслуговують:

бібліотекар Шерстобітова Інна Сергіївна

та

бібліотекар - бібліограф Трошина Людмила Іванівна

Дитинство – найцікавіша,найвідповідальніша пора становлення особистості. Працівники читальної зали бібліотеки покликані допомогти у цьому.

/Files/images/и нна.jpgШерстобітова Інна/Files/images/люба.jpgКожевникова Любов У читальній залі дитячої бібліотеки постійно працюють тематичні та краєзнавчі книжкові виставки, оформлюється «Літературний календар».

Щотижня, а під час канікул – двічі на тиждень читачі мають змогу безкоштовно переглянути фільми та мультфільми у бібліокінозалі «Крекс! Пекс! Фекс!» Всі сеанси супроводжуються коментарями та розповідями бібліотекара про художні твори, які стали поштовхом для створення кіноверсії.

З 2019 року у читальній залі читачі – учні двічі на тиждень вдосконалюють свою англійську в безкоштовному мовному клубі «Oxford kids» під керівництвом досвідченого викладача.

За порядок в бібліотеці та гарно оформлені клумби читачі вдячні Котеленець Валентині Іванівні.

/Files/images/валя.jpgКотеленець Валентина

Кiлькiсть переглядiв: 1459

Коментарi